inchirieri auto bucuresti

Daca ai nevoie de o masina pentru a o folosi pentru cateva zile, in cazul in care cea personala nu poate fi utilizata in aceasta perioada, din diferite motive, cu siguranta ca solutia cea mai la indemana este sa apelezi la o firma de inchirieri auto Bucuresti. Multa lume recurge la acest tip de servicii, deoarece, cand autoturismul tau este la reparat si te-ai obisnuit sa ai o independenta de miscare, lipsa masinii tale poate fi suplinita prin aceasta metoda. Nu este o problema foarte complicata, mai ales ca, in capitala cel putin, companiile de inchiriere sunt destul de multe. Este indicat, daca ai ceva timp la dispozitie, sa verifici conditiile in care poti beneficia de o masina la mai multe astfel de firme si sa le compari, pentru a alege varianta cea mai rentabila pentru tine.

Inchirieri auto Bucuresti, pentru o masina de vacanta

Un autovehicul se poate inchiria si pentru a merge in vacanta, la o distanta mai mare, mai ales daca vrei sa-ti petreci acest timp impreuna cu mai multe persoane, cu familia ta sau cu prietenii, prin urmare, ai nevoie de o masina mai incapatoare. Parcul auto al unei companii de inchiriere este destul de vast, poti sa alegi de aici diferite marci, in functie de ceea ce ai tu nevoie, ar trebui insa sa stii ca si taxa de inchirieri auto Bucuresti depinde de vehiculul dorit. Poti plati, mai ales pentru o masina scumpa, de doua ori sau chiar de trei ori pretul fata de una obisnuita. Dar, dupa cum se stie, intotdeauna luxul costa.

Avantajele serviciului de inchirieri auto Bucuresti

Chiar daca ai propriul tau autoturism, de multe ori este preferabil sa apelezi la o masina inchiriata, mai ales atunci cand vrei sa faci calatorii lungi, pe drumuri nu tocmai modernizate. Practic iti protejezi automobilul tau, care nu este astfel supus rulajului pe drumuri de tara, cu denivelari, fapt care ar putea sa-i scada din performante. Iar, daca alegi un model de masina care consuma putin, poate deveni chiar rentabil, deoarece faci astfel economie la benzina. Este mai usor sa obtii una pe termen mai indelungat, decat doar pentru o zi, fiindca multe firme nu accepta sa inchirieze masini pentru mai putin de tei zile, de exemplu. Cu cat perioada este mai lunga, ai sansa sa obtii si discount-uri, care uneori nu sunt de neglijat.

Optiuni suplimentare, la inchirieri auto Bucuresti

Atunci cand te decizi sa apelezi la astfel de servicii, este indicat sa fii foarte atent cand inchei contractul, sa ceri mai intai toate informatiile despre taxele suplimentare care se aplica si in ce conditii. Daca ai optiuni suplimentare, trebuie sa stii dinainte de a semna cat vei plati in plus, fie ca e vorba de asigurarea suplimentara sau de instalarea unui scaun pentru copii. Unele firme de inchirieri auto Bucuresti furnizeaza acest serviciu si pe termen indelungat, de obicei masinile fiind solicitate mai ales de societati comerciale care nu au inca propriul lor parc auto sau au nevoie de vehicule pe o perioada limitata de timp.