10 idei de la Danstud pentru a-ti amenaja locuinta

10 idei de la Danstud pentru a-ti amenaja locuintaTe intrebi, oare ce se mai poarta anul acesta in amenajarile interioare? Danstud din localitatea Studina, judetul Olt are mai multe idei din care tu te poti inspira. Dar, Danstud nu exceleaza numai in idei deosebite in ceea ce priveste moda amenajarilor interioare, ci si in punerea in practica a acestor idei. Deci, daca ai nevoie de o echipa care sa vina sa-ti reamenajeze locuinta de la A la Z, acum stii la cine poti apela- la Danstud!

Cine este Danstud? Aceasta companie are o experienta bogata in domeniul constructiilor si-ti poate construi casa visurilor tale. Daca deja o ai si doresti doar serviciul de amenajari interioare, echipa Danstud iti sta mereu la dispozitie cu idei inovative si moderne si cu materiale de foarte buna calitate.

Echipa Danstud este alcatuita numai din oameni tineri, insa cu o experienta bogata in domeniul constructiilor, dand dovada de pricepere si profesionalsim in tot ceea ce face. Si pentru ca doreste sa-ti ofere numai servicii calitative, Danstud colaboreaza cot la cot cu ingineri, arhitecti, designeri, dar si cu producatori de materiale de constructii.

Ce se mai poarta nou in locuinte?

Un slogan al amenajarilor interioare ar putea suna in felul urmator “Spune-mi cum ti-ai amenajat locuinta, ca sa-ti spun cine esti!”. Nu putem deduce decat faptul ca, atunci cand alegi sa-ti amenajezi casa intr-un mod anume, acest lucru iti reflecta personalitatea, iar oamenii care-ti vor calca pragul casei te vor judeca si dupa felul in care aceasta arata si nu numai dupa imbracaminte.

De aceea, ia aminte la urmatoarele idei, astfel incat amenajarea interioara a locuintei tale sa fie cat mai deosebita:

1. Parchetul ramane la moda. Si daca se poate, alege parchet in nuante deschise, eventual din bambus sau pluta, care sa te apropie cat mai mult de natura.

2. Tapetul este un must have al anului 2013. Daca acesta era foarte la moda acum 30 de ani, iata ca moda a revenit. Se poarta tapetul care imita lemnul, caramida, piatra sau alte elemente din natura. Acesta imprima mult bun gust locuintei tale.

3. Cand vine vorba de culori, in 2013 se poarta culorile neutre, dar in combinatie cu cele indraznete. Nu trebuie sa fii conservator, adopta noi nuante si vei vedea ca locuinta ta va straluci. Galben, albastru navy, nuante de maro, bej, crem, crimson, caramiziu, verde oliv, mov, argintiu si desigur, clasica combinatie alb-negru, sunt vedetele acestui an.

4. Pentru dormitor alege minim trei culori: tavanul alb, trei laturi ale camerei intr-o nuanta, iar a patra in alta nuanta ceva mai indrazneata.

5. Nu uita si de accesorii: perdele, draperii, lampadare, perne sau diferite tablouri, rame foto, vaze de flori sau casete de bijuterii.

6. Accesorii sau mobilier cromat.10 idei de la Danstud pentru a-ti amenaja locuinta1

7. Nu se mai cumpara mobila “la set”, se combina mai multe tipuri, mobila noua, mobila veche, vintage, romantica, lemn, dar si metal, depinde cum se potrivesc toate aceste elemente impreuna.

8. Nu se mai poarta atat de multa gresie si faianta ca in alti ani, ci sunt la moda mozaicurile.

9. Clasicele termopane albe sunt inlocuite cu cele care imita lemnul.

10. In orice incapere trebuie sa existe un punct focal, fie ca este vorba despre un semineu sau un panou decorativ moale pentru pereti, care joaca un rol estetic, dar si functional. Nu uita de panourile decorative 3D si de decoratiunile autocolante de vinil.

Toate acestea trebuie sa se incadreze perfect in ideea anului 2013, adica de “open-space”, care se refera la spatii deschise, fara prea multe usi sau pereti despartitori. Totul trebuie sa curga in deplina armonie.

Daca vrei sa ai parte de o locuinta amenajata cu stil, alege amenajari interioare Danstud. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Danstud? Suna la numerele 0248-541.159 si 0249-541.258 sau trimite un e-mail pe adresa office@danstud.ro.

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit compania pe reteaua zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.