Free Style Iasi – specialistul acoperirilor de piscine!

Iti doresti confort si relaxare la maxim in piscina ta? Vrei sa schimbi apa din piscina cat mai rar sau chiar sa faci si economii substantiale la factura de utilitati? Cauti un model special de piscina, care sa te reprezinte cu adevarat? Atunci compania Free Style din Iasi iti poate fi de un real ajutor!

Avand experienta pe piata de profil, firma ieseana iti sta oricand la dispozitie cu diverse servicii profesionale de acoperiri piscine, lucrarile fiind realizate prin intermediul tehnologiilor de ultima generatie.acoperiri piscine 1

Toate produsele purtand amprenta companiei Free Style au un design special, acestea fiind confectionate din materiale de calitate superioara.

Rezistente, estetice si durabile, acoperirile de piscine realizate de echipele firmei Free Style sunt confectionate la cele mai mici tarife de pe piata, calitatea acestora fiind una speciala.

De ce sa iti acoperi piscina ?

Pentru ca astfel apa din aceasta se va pastra curata o perioada mult mai indelungata, tu nemaifiind obligat sa o inlocuiesti periodic. Astfel, vei face economii considerabile la factura de utilitati. In plus, te vei putea bucura de confort si relaxare in piscina ta chiar si cand vremea nu este tocmai favorabila.

Ai gusturi speciale, esti pretentios, pui pret pe detalii si accesorii?

Compania Free Style este in acest caz tot ceea ce iti trebuie! Profesionistii firmei sunt bine pregatiti in domeniu, flexibili si dedicati, ei stiind intotdeauna sa se adapteze tuturor gusturilor, necesitatilor si cerintelor.

Si tocmai de accea in oferta companiei Free Style vei gasi mai multe variante de acoperiri piscine la comanda, special concepute pentru tine: Klassik, Casablanca si Dallas.

Modelul Klasik Excellence este unul dintre preferatele clientilor Free Style, pretul acestuia fiind foarte accesibil. Iar daca doresti, modelul iti poate fi livrat cu profilele vopsite in lemn decor. Acoperirea Klasik Excellence este prevazuta cu doua intrari (frontala si laterala), ea avand un sistem de culisare pe sine ,,low profile”. Peretii acoperirii Klasik Excellence sunt confectionati o treime din policarbonat celular de 8 mm si doua treimi din plexiglas transparent, a carui grosime este de 4 mm.acoperiri piscine

Varianta constructiva a companiei Free Style include tratarea de suprafata a constructiei Decor lemn, sinele extrajoase fiind tratate si ele cu ELOX. Acoperirea este realizata din aliaj nobil de aluminiu AlMgSi, cu trei profile portante pe un modul, iar peretele frontal este demontabil, si el fiind realizat tot din policarbonat.  Acoperirea Klasik Excellence mai are in dotare si o usa cu balamale pe dreapta, inclusa in peretele frontal, dar si o usa in lateral. Distanta axiala dintre sine este de 70 mm, dimensiunea profilelor fiind de 35 × 50 mm.

Acoperisul variantei Klasik Excellence este confectionat din policarbonat celular transparent, tratat cu NO DROP, iar materialul de acoperire al peretilor laterali si frontali este sticla organica, ce are grosimea de 4 mm.

Intrarea in acest tip de acoperire se face din partea laterala, prin cel mai mare modul, modelul Klasik Excellence fiind dotat cu broasca de siguranta si cheia aferenta.

Klasik Excellence este ultimul model de acoperire pentru piscina, din cunoscuta serie Klasik, realizata de compania Free Style. Executata in varianta lux, acoperirea este realizata astfel incat ea rezista tuturor conditiilor climaterice nefavorabile, dotarea standard avand inclusa:

  • Tratarea de suprafata a profilelor, in nuanta DECOR LEMN;
  • Linii cu sine extrajoase ELEGANCE;
  • Doua intrari in acoperire.

De ce sa nu profiti acum de oferta imbatabila a companiei Free Style?

Acopera-ti piscina la comanda, alege-i pe cei mai buni in domeniu sa te ajute !

Toate lucrarile efectuate de catre specialistii Free Style sunt rezistente si garantate o lunga perioada de timp, preturile practicate fiind mult sub cele ale concurentei.

Free Style – specialistul acoperirilor de piscine!

Contact:

Judeţ: Iași
Localitate: Ciurea
Adresa: Str. St. Cortez nr. 30, sat Hlincea
Telefon: 0740 066 835 | 0744 353 539

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, astfel beneficiind de cel mai bun pret.

Citeste si alte materiale de interes, aici!